Wagenpark

Een wagenparkverzekering is in essentie een collectieve motorrijtuigenverzekering maar dan wel een verzekering met, bij ons, zeer hoge kortingen. De meeste verzekeraars willen minimaal vijf of tien motorrijtuigen verzekeren, wanneer u als ondernemer in aanmerking wil komen voor een wagenparkkorting. Ook is het mogelijk auto’s van personeel of de directie onder het collectief te laten vallen. Er is veel mogelijk en we bespreken dit graag met u. Indien u de vragen beantwoordt zullen we contact met u opnemen.

De maatschappijen zien graag een overzicht van uw schadeverleden. het is handig als u die vast opvraagt bij uw huidige verzering. Voor startende bedrijven geldt dit natuurlijk niet.

KENMERKEN

  • De WA-verzekering biedt voor materiële schade aan een ander een maximaal verzekerd bedrag van € 2.500.000. Voor personenschade is dat maximaal € 6.070.000.
  • Met Beperkt Casco is je bedrijfsvoertuig verzekerd voor een aantal gebeurtenissen, zoals brand, diefstal, ruitschade en schade door storm of bliksem.
  • Met Volledig Casco ben je verzekerd voor schade ontstaan door elke andere plotselinge en onvoorziene gebeurtenis. Ook als de gebeurtenis het gevolg is van een gebrek aan je bedrijfsvoertuig. Daarnaast ben je verzekerd voor alle schade die gedekt wordt door een Beperkt Casco­verzekering.

VOOR WIE EN WAAROM?

Minimaal 10 auto’s.

Arjan Mehl