Zorg advies Gorinchem

Zorg advies Gorinchem | Alblasserwaardsche.nl

Voor uw zorgverzekering advies kunt u terecht in Gorinchem. Wij van de Alblasserwaardsche staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Uw zorg advies Gorinchem

Via een persoonlijk gesprek wordt duidelijk aan waar u, uw gezin of bedrijf behoefte aan heeft. Want heeft u wel de verzekering die het beste bij u past of betaalt u teveel? Dan kunt u bij de Alblasserwaardsche terecht om antwoord op deze vragen te krijgen. Het is daarbij natuurlijk erg belangrijk dat wanneer u uw zorg nodig heeft dat dit goed geregeld wordt. Steeds vaker is te zien dat verzekeraars alleen bepaalde ziekenhuizen verzekeren. Daarom is het belangrijk om te weten dat u terecht kan bij de ziekenhuizen die u wilt. Ook bij welke aanvullende verzekeringen en wat voor verzekering u het beste kan nemen helpen wij u graag.

Zorg advies Gorinchem voor dichtbij

Wij van de Alblasserwaardsche zorgen dat u de zorg bij huis krijgt die u nodig heeft. Een handige tool hiervoor is kiesbeter.nl. Kiesbeter.nl brengt de kwaliteit van de zorgverzekeraars in kaart. Daarbij staan wij klaar indien u vragen heeft over behandelingen waar u toch onzeker van wordt. Wij hebben vele jaren ervaring en staan graag voor u klaar.

Onafhankelijk zorg advies Gorinchem

Ons advies daarbij is volledig onafhankelijk, zodat u samen met ons tot de beste keuze komt. Dit komt omdat wij met verschillende verzekeringsmaatschappijen samenwerken en hierom ook niet “gekleurd” zijn. U bent daarbij vrij om op openingstijden langstekomen op ons kantoor in Gorinchem met uw zorg advies vragen. U kunt ook altijd naar ons bellen.

Zorg advies Gorinchem voor een goede prijs

Behalve dat u met zorg advies Gorinchem de voor u beste zorgverzekering krijgt, zorgen wij er ook voor dat u niet teveel betaald. Samen kiezen we de aanvullende dekkingen en vergelijken 12 aanbieders met elkaar. Zo weet u dat u niet teveel betaalt voor de zorgverzekering,

De Alblasserwaardsche bestaat al meer dan 20 jaar. Wij zijn gelegen in Gorinchem en geven advies over verschillende verzekeringen. U bent daarbij vrij om op openingstijden langs te komen op ons kantoor in Gorinchem of ons te bellen. Sinds kort werken wij nu ook samen met verschillende zorgverzekeraars om ook voor ziektekostenverzekeringen u advies te kunnen bezorgen.

Cathelijne Faivre