Assurantie kantoor Gorinchem

Welkom bij assurantiekantoor de Alblasserwaardsche Gorinchem

Assurantiekantoor de Alblasserwaardsche is een veelzijdig en onafhankelijk assurantiekantoor, dat gevestigd is in Gorinchem. Ons assurantiekantoor in Gorinchem maakt geen onderdeel uit van een overkoepelende verzekeringsorganisatie, waardoor de offertes en adviezen van de Alblasserwaardsche objectief en niet ‘gekleurd’ zijn. Uw belangen staan bij ons centraal en niet de belangen van een moedermaatschappij. Ons assurantiekantoor in de regio Gorinchem heeft zich gespecialiseerd in pensioenen en hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, voor particulieren en bedrijven.

Bij de Alblasserwaardsche Gorinchem staan uw persoonlijke belangen centraal

Bij assurantiekantoor de Alblasserwaardsche staan wij een persoonlijke en open werkwijze voor. Na een uitvoerig kennismakingsgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor, waarin wij uw wensen in kaart hebben gebracht, mag u van onze vakbekwame medewerkers in alle opzichten een ‘ouderwetse’ service verwachten. Wij gaan voor u aan de slag en komen met de best ‘passende’ voorstellen en oplossingen, want voor ons is elke verzekeraar interessant. Wij kiezen voor de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Dankzij deze werkwijze hebben wij de afgelopen 20 jaar veel particulieren en bedrijven mogen verwelkomen. Daar zijn we trots op.

De Alblasserwaardsche is uitstekend bereikbaar

Ons assurantiekantoor in Gorinchem is tijdens kantooruren telefonisch uitstekend bereikbaar. Wanneer u ons voor informatie of een hulpvraag belt, dan krijgt u direct een collega met dossierkennis van ons assurantiekantoor aan de lijn die u van dienst kan zijn. Ook kunt u tijdens kantooruren zonder afspraak bij ons verzekeringskantoor aan de Techniekweg 15 in Gorinchem langskomen. U bent van harte welkom en een vers kopje koffie of thee staat voor u klaar. Voor meer informatie over schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en pensioenen in Gorinchem raadpleegt u contact

De alblasserwaardsche nu nog dichterbij

Verzekeren lijkt wel steeds verder weg te staan van de klanten. Grote kantoorgebouwen, steeds formeler.

Cathelijne Faivre